Pepino Kondom Extra Thin 3 ks

37,00 Kč
S DPH 2
Počet
Skladem

Pepino Kondom Extra Thin 3 ks při každém pohlavním styku. Před a po ukončeni pohlavního styku omyjte ruce a pohlavni orgány vodou. Opatrně roztrhněte folii tak, aby nedošlo k poškození kondomu.

Nepoužívejte kondom, jestliže se lepí, praská nebo je jinak poškozen. Nepoužívejte jej také v případě, že je prošlá expirační doba kondomu nebo poškozený obal. Špičku kondomu (2-3 cm) přidržte palcem a ukazováčkem tak, aby se vytlačil vzduch. Pak narolujte na ztopořený penis tak, aby byl konec s rezervoárem prázdný. Buďte při tom opatrní, ať nepoškodíte kondom ostrými nehty nebo prsteny. Před ochabnutím pohlavního údu přidržte kondom při jeho kořeni a vytáhněte jej pomalu ven. Použitý kondom hygienicky znehodnotte. Nikdy jej nesplachujte do WC.

Dávkování:

Při každém pohlavním styku. Prezervativ je pro jednorázové použití!

Prevence:

Otěhotnění, pohlavně přenosných nemoci.

Pro dodatečné zvlhčeni kondomu použivejte pouze lubrikanty na vodní bázi. Žádný kondom nemá 100% účinek. Je-li však správně používán, je účinný jako ochrana před otěhotněním a snižuje riziko nákazy nebo šíření pohlavních nemocí vč. viru HIV. Osobám trpícím alergiemi na latex doporučujeme používat kondom jen po konzultaci s lékařem.

Složení

100% latex

EAN: 8592442900069

Pepino
DRSP2161554
21 ks