Biom Hnojivové tyčinky pro orchideje 30 ks

41,00 Kč
S DPH 2
Počet
Skladem

Biom Hnojivové tyčinky balkónové 30 ks

Tyčinkové hnojivo pro orchideje s obsahem živin N-P-K(9-7-7)je určeno k výživě orchidejí a bromélií. Vyznačuje se rychlým a šetrným účinkem pro veškeré orchideje a bromélie pěstované v květnících.
Tyčinkové hnojivo dodává rostlinám dlouhodobě a rovnoměrně potřebné živiny. Tyčinky obsahují živiny v takové dávce, aby nedocházelo k poškození nadzemních částí a kořenů květin. Podporují zdravý aktivní růst a přispívají k dobré kondici všech druhů orchidejí a bromélií. Pro komplexní hnojení můžeme použít kapalné BIOM hnojivo pro orchideje, nebo pro přímou aplikaci na list použijeme BIOM listová výživa pro orchideje.

Obsah balení:
30 tyčinek, hmotnost 1 tyčinky = 1,2 g

Rozsah a způsob použití:
Nejprve změříme průměr květináče a po té aplikujeme (vtlačíme) příslušný počet tyčinek do květináče lehce pod úroveň povrchu a zaléváme dle potřeby, při zálivce dochází k uvolňování živin, které společně se zálivkou prosakují ke kořenům a vyživují květiny. účinnost tyčinek v závislosti na podmínkách se pohybuje až na 60 dnů.Tyčinkové hnojivo pro orchideje aplikujte průměrně v intervalu 60 dnů během období březen – říjen a v období říjen - únor snížíme dávkování na polovinu.V období březen – říjen můžeme 1 x týdně hnojení doplnit roztokem BIOM hnojivo pro orchideje, nebo pro přímou aplikaci na list BIOM listová výživa pro orchideje.

Obsah živin v procentech: N - P - K = 9 - 7 - 7

Vydatnost:
Živiny obsažené v Tyčinkovém hnojivu pro orchideje jsou snadno přijatelnou výživou a při aplikaci dle návodu postačují tyčinky pro kvalitní výživu po dobu 60 dnů v závislosti na vlhkosti v pěstebním substrátu.

Dávkování:
Květináč o průměru:
do 9 cm – 1 tyčinky
do 12 cm – 1 tyčinku
do 15 cm – 2 tyčinky
do 18 cm – 4 tyčinky

Skladování:
Skladujte v suchu, v originálních obalech odděleně od potravin. Výrobek je hygroskopický.

Doba použitelnosti:
7 let od data výroby při dodržení způsobu skladování.

Upozornění:
Uvedené informace jsou pouze informativní, je nutné pozorně číst příbalový leták a návod k použití

EAN: 8595078501617

AAADR001751
3 ks